Dodano produkt do koszyka

« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »

Maszynka do zmiękczania mięsa - 51 ostrzy czerwona

Maszynka do zmiękczania mięsa - 51 ostrzy czerwona
Nr katalogowy:
843451
Stan produktu:
nowy
Zamów telefonicznie

Zamów telefonicznie Maszynka do zmiękczania mięsa - 51 ostrzy czerwona - podaj swój numer oddzwonimy

Produkt aktualnie niedostępny

Opis produktu
Nowoczesna maszynka do zmiękczania mięsa marki Hendi, technologia polega na dokonywaniu cienkich nacięć w mięsie przy użyciu specjalnie skonstruowanych blisko siebie osadzonych noży, które przecinają tkankę łączną, czyli “włókna i ścięgna w mięsie”, dzięki czemu mięso staje się miękkie, delikatne i soczyste a także o wiele mniej się kurczy w trakcie smażenia, gotowania. Czas marynowania oraz przygotowania mięsa skraca się o połowę.


Parametry techniczne:
  • Nowoczesna i najskuteczniejsza technologia uszlachetniania, rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa bez użycia chemikaliów,
  • Maszynka łączy w sobie metodę głębokiego nacinania włókien mięsnych przy jednoczesnym delikatnym jego rozbijaniu,
  • Dzięki maszynce skraca się czas marynowania, gotowania, smażenia i grillowania zmiękczonego mięsa nawet o 25 procent,
  • Podczas uderzania ostrza wprowadzają przyprawy i sosy w głąb mięsa
  • Miękkie sprężyny, łatwiejsza praca, lepszy efekt kulinarny,
  • Typ: 51 ostrzy,
  • Kolor: czerwony,
  • Długość: 150 mm,
  • Wysokość: 118 mm,
  • Szerokość: 42 mm,
  • Waga: 0,3 kg.

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane