Maszynka do zmiękczania mięsa - 51 ostrzy czerwona
Nowoczesna maszynka do zmiękczania mięsa marki Hendi, technologia polega na dokonywaniu cienkich nacięć w mięsie przy użyciu specjalnie skonstruowanych blisko siebie osadzonych noży, które przecinają tkankę łączną, czyli “włókna i ścięgna w mięsie”, dzięki czemu mięso staje się miękkie, delikatne i soczyste a także o wiele mniej się kurczy w trakcie smażenia, gotowania. Czas marynowania oraz przygotowania mięsa skraca się o połowę.
Parametry techniczne:
Parametry techniczne:
- Nowoczesna i najskuteczniejsza technologia uszlachetniania, rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa bez użycia chemikaliów,
- Maszynka łączy w sobie metodę głębokiego nacinania włókien mięsnych przy jednoczesnym delikatnym jego rozbijaniu,
- Dzięki maszynce skraca się czas marynowania, gotowania, smażenia i grillowania zmiękczonego mięsa nawet o 25 procent,
- Podczas uderzania ostrza wprowadzają przyprawy i sosy w głąb mięsa
- Miękkie sprężyny, łatwiejsza praca, lepszy efekt kulinarny,
- Typ: 51 ostrzy,
- Kolor: czerwony,
- Długość: 150 mm,
- Wysokość: 118 mm,
- Szerokość: 42 mm,
- Waga: 0,3 kg.
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.