Nóż do kebaba, shoarmy, szynki HACCP - 350 m
Profesjonalny nóż HACCP do surowego mięsa w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni.
Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Nóż do kebaba Hendi zapewnia komfort krojenia bez przywierania.
Dane techniczne:
Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Nóż do kebaba Hendi zapewnia komfort krojenia bez przywierania.
Dane techniczne:
- Wykonany ze stali nierdzewnej,
- Szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania,
- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP,
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze,
- Można myć w zmywarkach,
- Długość noża: 490 mm,
- Długość ostrza: 350 mm,
- Grubość: 1,7 mm,
- Seria: HACCP,
- Waga: do 0,5 kg.
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.